Montaža pumpi

Montaža pumpi

Uslužna montaža pumpi za vodu

Vršimo projektovanje, ugradnju i instlaaciju PEDROLLO pumpi za vodu. Prodaju i distribuciju proizvoda prati servis, usluga servisa se vrši po svim standardima i sa originalnim rezervnim delovima.

Uz sve to mi nudimo i tehničko savetovanje, projektovanje, instalaciju. Iskustvom i snagom stručnog tima ljudi, kombinovanjem proizvoda i oslanjanjem na tehnička iskustva firme Pedrollo koju zastupamo u stanju smo da praktičnim rešenjima, brzo i efikasno, odgovorimo na sve zahteve naših kupaca.

PEDROLLO je osnovan 1974. godine i danas marka PEDROLLO predstavlja aluziju na vodosnabdevanje širom sveta. Prostirući se na površini od preko 60.000 m2, PEDROLLO koristi najviši nivo tehnologije i automatizacije što kompaniju pozicionira u sam vrh u oblasti vodosnabdevanja uzimajući u obzir i veličinu investicija i mogućnost kontrole kvaliteta proizvodnog procesa. Proizvodi skoro 2.000.000 električnih pumpi godišnje i distribuira ih u oko 160 zemalja što omogućuje prisustvo kompanije u svakom delu sveta, a opseg proizvoda se sastoji od 50 familija pumpi za vodu zadovoljavajući tako sve potrebe u kućnoj, industrijskoj i poljoprivrednoj upotrebi.

Zahvaljujući svojoj preduzetničkoj politici, kvalitetu svojih proizvoda i konstantnom ulaganju u istraživanje i razvoj, Pedrollo je u stanju komercijalizovati svoje proizvode visokog kvaliteta i za izuzetno pristupačne cene, čak i na najsiromašnijim tržištima i područjima na planeti.  Pedrollo takođe ima najsavremeniji centar za razvoj prototipova i novih proizvoda, što omogućava da se brzo dizajnira i realizira novi proizvod koji nudi sve bolje perfomanse i koji je pogodan za najrazličitije potrebe kupaca.

U svom prodajnom asortimanu imamo veliki izbor Pedrollo pumpi za sve namene, pumpe za sve vrste sistema za navodnjavanje, pumpe za upotrebu u industriji, građevinarstvu, poljoprivredi, domaćinstvu. 

dubinska pumpa